Brezilya Turistik Vize İşlemleri

Brezilya seyahatinde bulunacak olan vatandaşlarımız yıl içerisinde 90 günü geçmeme ön koşulu ile Brezilya vizesinden muaftır. Vatandaşlarımızın pasaport geçerlilik sürsini göz önünde bulundurarak son 10 yıl içerisinde alınmış ve Brezilya seyahatleri dönüşü en az 6 ay geçerliliği bulunan pasaportlar ile seyahatlerini gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Diplomatik, hizmet, hususi pasaport sahibi vatandaşlarımız da yine aynı şekilde Brezilya vize işlemlerinde bulunmalarına gerek yoktur. Brezilya devletinin Türkiye'de Büyükelçiliği ve Konsolosluğu bulunurken, Brezilya Büyükelçilği Ankara ve Brezilya Başkonsolosluğu İstanbul, Brezilya turistik vize, Brezilya ticari vize, Brezilya ziyaret vizesi, Brezilya uzun süreli vizeler, Brezilya aile birleşimi ve Brezilya' ya dair tüm detaylı bilgiler için en yetkili Brezilya temsilcilikleridir.

Brezilya Konsolosluğu Resmi Web Sitesi: istambul.itamaraty.gov.br